Gå til sidens hovedinnhold

Nå er de oppe i 9000 medlemmer

Artikkelen er over 4 år gammel

TELEMARK: DNT Telemark opplever at medlemsveksten har tatt seg opp. Nå har turistforeningen nådd 9149 medlemmer.

– Vi opplever nå at medlemsveksten tar seg opp igjen, sier daglig leder i DNT Telemark, Jon Atle Holmberg i en pressemelding.

Det siste året har DNT Telemark jobbet for å fremme sine tilbud i fylket.

– Det viser seg at små, enkle grep og et bevisst medlemsfokus fungerer, fortsetter Holmberg.

Han er veldig glad for at mange ønsker å være medlem i DNT Telemark og støtte arbeidet som legges ned.

På landsbasis har DNT registrert en økning i medlemstallet på hele 6,3 prosent i september, og DNT Telemark inngår som en solid andel av denne økningen.

– Vi ser at folk gjerne vil være medlem hos oss. Vi må bare minne dem på at vi er her, og hvordan en melder seg inn, med jevne mellomrom, forklarer Holmberg.

– En slik positiv medlemsvekst viser at det nytter å sette fokus på friluftslivet og alle fordelene dette innebærer, samt hvilke muligheter en har i eget fylke. DNT Telemark bidrar med alt fra merkede stier, arrangementer for alle aldersgrupper og kurs for å inspirere og ruste folk til å drive med friluftsliv, til betjente, ubetjente og selvbetjente hytter både ved sjøen, til skogs og til fjells.

I høst kan en blant annet bli med på klatrekurs, ferskingkurs, ambassadørkurs og kart- og kompasskurs, i tillegg til en rekke både lengre og kortere turer for barn, ungdom, voksne og seniorer, opplyses det videre fra DNT Telemark.