Og den kjappeste måten å gjøre nettopp det på, er ifølge hotellkjede-sjef og forretningsmann Jonathan M. Tisch, å starte en e-post med «Jeg».

- Den første sjefen min lærte meg at uansett når du skriver et brev – eller en e-post i våre dager – skal du aldri begynne et avsnitt med «jeg». Det sender nemlig automatisk beskjed til mottaker om at du anser deg selv som viktigere enn personen du kommuniserer med, sier han i et lenger intervju med New York Times.

Tisch mener man blir bedre til å skrive dersom man finner andre måter å starte setninger med enn «jeg». Man må da nemlig tenke gjennom det man vil få fram på en annen måte.

Og det stemmer godt synes også vi. Bare forsøk selv, start avsnittene dine med «jeg» og se om ikke det virker veldig selvsentrert. Og så forsøk å skrive dem om.

Om dette er e-post i forbindelse med jobb eller det er en oppdatering til din venninne det er lenge siden du har sett, så fungerer det bedre uten «jeg» i starten av hver setning. For ikke å snakke om i jobb-søknader.