Uvanlig få spor etter savnet 29-åring i Stockholm

Foto: Privat

Foto: Privat

Artikkelen er over 5 år gammel

STOCKHOLM/SKIEN: Det har kommet uvanlig få tips i saken om savnede Steinar Bergh.

DEL

- Det virker som om ingen har sett han, sier Thomas Haglund i organisasjonen Missing People Sweden til TA.no onsdag.

Han er overrasket over den svake responsen.

- Vi etterlyser mange savnede og vanligvis kommer det inn en del tips, men nå har vi enda mindre å gå på enn tidligere, sier Haglund.

Saken om den savnede nordmannen har fått oppmerksomhet i svenske aviser og etterlysningen er delt aktivt på sosiale medier.

SETT VED SLOTTET?

Den svenske avisen Expressen skrev søndag at stockholmspolitiet har satt av fem personer til å jobbe med forsvinningen sist helg. Også de har få spor å gå etter i saken.

Så lang har etterforskerne fått i ett tips fra en person som mener å ha sett den savnede Steinar Bergh. Denne observasjonen skal ha skjedd ved Stocholm slott omtrent ett døgn etter at Bergh forsvant.

Politiet samler nå inn materiale fra overvåkningsvideoer fra flere områder i den svenske hovedstaden.

- Vi bearbeider dette materialet nå, sier Tom Eckerling ved avdeling for savnede personer ved stockholmspolitiet.

LETTE TIRSDAG KVELD

I går kveld ledet Haglund en ny leteaksjon etter den savnede nordmannen.

Det ble gjennomført nye søk etter den savnede 29-åringen i Gamla Stan. Det deltok rundt 15 frivillige i dette søket. Det ble ikke gjort noen funn. Dagen før ble det søkt gjennom et enda større område med 50 letemannskaper.

Bergh som opprinnelig er fra Siljan var i Stockholm sammen med to arbeidskolleger for å se et sportsarrangementet UFC. Han har diabetes og er avhengig av daglige medisiner.

Bergh skal sist hatt kontakt med samboeren sin på sms ved ett-tiden natt til lørdag. Mandag ettermiddag ble det sendt ut etterlysning fra politiet. I tillegg til søk er det iverksatt etterforskning. Blant annet blir det gjennomgått bilder fra overvåkningskamera i området.

Artikkeltags