Sommerparadis til 25 millioner kroner

Fritidseiendommen Såstein utenfor Langesund er til salgs for 25 millioner kroner.

Fritidseiendommen Såstein utenfor Langesund er til salgs for 25 millioner kroner. Foto:

Artikkelen er over 12 år gammel

Fritidseiendommen Såstein sydvest for Langesund, og med nærhet til Kragerø-skjærgården, legges ut for salg. Prisantydning: 25 millioner kroner.

DEL

Det er en innholdsrikt fritidseiendom det her er snakk om. En familieeiendom på 300 mål med ni eiere.

- En fritidseiendom med betydelige muligheter. Bygningsmassen består blant annet av hovedhus, stort gjestehus, båthus, bryggerhus, to frittliggende badstuer, samt flere andre bygninger. Totalt er det 28 sengeplasser med plass til flere familier, forteller advokat og eiendomsmegler Jan Opthun hos Midgaard og Opthun i Kragerø.

- HAVUTSIKT

Eiendommen består egentlig av to øyer, nemlig «Store Såstein» og «Lille Såstein», samt flere mindre øyer. Ifølge eiendomsmegleren er det snakk om et unikt skjærgårdslandskap med sol fra morgen til kveld. Eiendommen har en omfattende og usjenert bygningsmasse oppført fra 1930-tallet og fram til 1960-tallet. Bygningsmassen er oppgradert etter hvert.

- Utsikten er formidabel, selv om stedet ligger usjenert til. Med kort vei til Helgeroa, Mølen, Nevlunghamn og Stavern i øst, og Valle, Jomfruland, Kragerø og Kragerø-skjærgården i sydvest, ligger den «midt i smørøyet», mener Opthun.

Artikkeltags