Slutter som politimester

Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

SKIEN: Anne Rygh Pedersen slutter som politimester i Telemark etter fire år.

DEL

Det var i april 2008 at Rygh Pedersen fra Larvik ble ny politimester i Telemark, nå takker hun for seg.

Mandag kveld informerte politimesteren de ansatte i politidistriktet om at hun nå ønsker å fratre som politimester. Telemark politiforening takker politimesteren for samarbeidet på sine nettsider.

DIREKTØR I DSB

Etter det det TA har fått bekreftet fra flere kilder har Rygh Pedersen takket ja til en nyopprettet stilling som direktør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).

- Jeg har fått et tilbud og etter alt og dømme så kommer jeg til å takke ja til stillingen, sier Rygh Pedersen til TA tirsdag morgen.

- Jeg synes jobben høres spennende ut, også er det et lite pluss at arbeidsplassen ligger i Tønsberg, forteller Rygh Pedersen som til daglig pendler to og en halv time hver dag.

GLAD I TELEMARK

Den avtroppende politimesteren avkrefter at samarbeidsforholdene i Telemark er en av årsakene til at hun nå ser andre veier.

- Det er det ikke. Jeg har hatt stor glede av å samarbeide med tillitsvalgte i kommunene, sier den avtroppende politimesteren.

Om de fire årene som politimester i Telemark har hun bare positive ting å si om fylket.

- Det har vært fantastisk, slitsomt og arbeidsomt. Jeg er blitt glad i fylket og kommer nok til å være mye i Telemark, avslutter hun.

Artikkeltags