Skjøt seg selv i beinet

Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

PORSGRUNN: Ved et uhell skjøt en 29-årig mann seg selv i beinet med en rifle i en leilighet i Brevik.

DEL

Ulykken skjedde i en leilighet i Strømtangvegen i Brevik søndag ettermiddag. Politiet rykket ut etter melding om vådeskudd.

SKUTT I BEINET

Det viste seg at det var en mann på 29 år som hadde skutt seg selv i beinet. Han ble kjørt til sykehus med skuddskader i et bein. Ambulansen var tidlig fremme ved pasienten og ga behandling. Tilstanden hans er ikke kjent, men han hadde store smerter da han ble fraktet bort av ambulansen, ifølge TAs reporter på stedet.

Politiets innsatsleder Petter Ebbesberg bekrefter at det ble avfyrt et skudd, og at det høyst sannsynlig dreier seg om et uhell.

- Sannsynligvis er det snakk om en rifle, sier innsatslederen. Det er ikke kjent hvordan skuddet gikk av.

- HAR SKJEDD FØR

Politiet avhørte flere personer som var tilstede i leiligheten. Til TA forteller en av de nærmeste naboene at det bare er to-tre uker siden politiet sist rykket ut til Vikinggården og den aktuelle leiligheten.

- Da var det i hvert fall fem patruljer her, flere bevæpnet og med hjelm, forteller hun.

- Det er klart at det ikke er noe hyggelig. Det er flere rundt her som bor her med barn. Det er jo også andre som har leilighet i gården, påpeker hun.

- HØRTE SKUDD

4. september i fjor var det også full uttrykning til stedet. Flere patruljer var bevæpnet og bar skjold og hjelmer. Dette etter meldinger fra naboer som mente at de hadde hørt skudd fra boligen.

Døra til leiligheten ble da slått inn, men politiet avkreftet senere at det var blitt avfyrt skudd. Det ble heller ikke beslaglagt noen våpen. En mann ble pågrepet etter hendelsen, men ble løslatt dagen etter.

Vådeskuddet ble meldt inn til politiet klokka 15.45 søndag ettermiddag.

Artikkeltags