Personbil har kjørt av veien og havnet i vannet

Foto: Theo Aasland Valen

Foto: Theo Aasland Valen

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: En personbil kjørte mandag formiddag av veien og ut i et vann ved Grøtsundvegen i Skien.

DEL

SISTE: Føreren av bilen, en kvinne i 50-årene fra Skien, skal ha havnet i vannet sammen med bilen. Hun ble plukket opp av personer i en båt og tatt med inn til land. Bilen ligger nå på 3 - 4 meters dyp, melder politiet.

Klokken 12.50 melder politiet at bilen er hentet opp av vannet.

- Bilen har omfattende skader, og en må kunne konkludere med at fører har vært heldig som har kommet så godt ut av hendelsen med tanke skader på egen kropp. Kvinnen hadde ikke gyldig førerkort, opplyser politiets operasjonsleder.

Kvinnen er kjørt med ambulanse til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark i Skien.

Politiet føler seg ikke 100% sikre på at kvinnen var alene i bilen. Dykkere er derfor rekvirert. Det er også mistanke om kjøring i påvirket tilstand, melder politiet.

Det var rett før klokken 10.00, mandag formiddag, at 110-sentralen Sør-Øst meldte på Twitter at brannvesenet hadde rykket ut etter melding om en bil som hadde kjørt ut i et vann ved Grøtsundvegen i Skien.

Brannvesenet meldte samtidig at dykkere fra Larvik var på vei til stedet.

Politiets operasjonsleder meldte kort tid etter at det var en lastebil med en mannlig sjåfør som hadde havnet i vannet. Disse opplysningene har politiet nå rettet opp i.

– Det er en personbil med en kvinnelig sjåfør som har havnet i vannet. Hun har kommet seg på land og får behandling av helsepersonell på stedet, lyder operasjonssentralens nye opplysninger.

Bilen skal ligge helt under vann, og politiet anslår at det er en høydeforskjell på cirka 30 meter fra stedet bilen kjørte ut og ned til vannet.

Skadeomfang og hendelsesforløp er foreløpig ikke kjent.

TA kommer tilbake med mer.

Artikkeltags