Gå til sidens hovedinnhold

Tagger skaper frykt i Skien

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: En beboer i en leilighet i Skien sentrum vurderte en stund å flytte etter at en tagger nylig brøt seg gjennom gjerdet og kom opp på balkongen hans.

- Dette har skapt frykt, sier Kim Leite Slinning. Han eier leiligheten som ble tagget ned for noen uker siden.

Taggeren klippet hull i et stålgjerde på baksiden av bygget. Deretter hoppet han opp på et tak og videre opp på balkongen. Her rett utenfor stuen til leietakeren sprayet taggeren ned veggene.

Les også: Trolig en og samme person som har griset ned hele sentrum

Leite Slinning forteller at leieboeren ble såpass skremt at han vurderte å flytte etter hendelsen.

ANMELDT

- Han har fortalt at han har bodd i langt større byer enn Skien uten å ha opplevd noe lignende. Det er helt forferdelig, fortsetter han. Denne tilgrisingen ble straks anmeldt til politiet.

Taggen som ble sprayet på veggen er signaturen DVL. TA kunne torsdag forteller at denne taggeren opererer på egen hånd og har sprayet ned en rekke bygårder i Skien på nattestid. Problemet skal ha vært ekstra stort de siste ukene.

DUSØR

Etter det TA erfarer skal ingen foreløpig være pågrepet for skadeverket.

- Vi er klar over problemet og prøver å gjøre noe med det, sa operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Sør-Øst politidistrikt til TA torsdag.

En gårdeier har utlovet en dusør på 10.000 kroner for opplysninger som fører til at de som står bak tilgrisingen av en rekke bygårder blir tatt.