Siri Eftedal røk ut av Mesternes Mester

Artikkelen er over 4 år gammel

Hør hva hun sa til Dag Erik Pedersen etter at hun hadde røket ut av programserien på NRK søndag kveld.

DEL

SE VIDEOINTERVJU LENGER NED I SAKEN

Ex-håndballstjerne Siri Eftedal fra Skien ble som første deltaker tapte nattesten og ble sendt ut av NRK-serien Mesternes Mester søndag kveld.

ØP Nett snakket med Eftedal rett etter at det ble offentlig på tv-skjermen at hun hadde røket ut, og sa at hun veldig gjerne skulle vært med videre i serien, men at den tiden hun fikk være med ble en opplevelse for livet.

- Vi var der nede tre uker i høst, og det hele var veldig gøy, sier Eftedal.

- Jeg rakk å bli veldig godt kjent med de andre deltakerne, og det var opplevelse jeg er veldig glad for at jeg fikk med meg. Dette angrer jeg absolutt ikke på. Dette var en opplevelse for livet. Jeg kommer til å huske alle møtene og alle samtalene med de flotte menneskene, sa hun.

Det var syklist Thor Hushovd som ble best i kveldens konkurranser og fikk totalt 57 poeng. Han ble dermed immun i forhold til nattesten som er konkurransen der det blir avgjort hvem som ryker ut av konkurransene.

Siri Eftedal havnet nederst med 14 poeng, og måtte velge motstander i nattesten. Eftedal valgte Anette Sagen som motstander, og Sagen kunne velge mellom "balanse" og "reaksjon" som konkurranseform.

Sagen valgte "balanse", og vant konkurransen. Dermed måtte altså Siri Eftedal reise hjem, mens Anette Sagen blir med videre i Mesternes Mester.

Nedenfor kan du høre hva Siri Eftedal sa til Dag Erik Pedersen etter at hun hadde røket ut.

Røper ikke vinneren

Siri Eftedal sier at hun naturlig nok kjenner til hvem som til slutt står igjen som vinner, men at hvem det blir vil hun ikke si.

- Det må bli en hemmelighet, og da er det bare å følge med i serien framover, sier hun.

Familien sa ja: Siri Eftedal lyttet til familien før hun sa ja til å bli med. Her med datteren Kaja. (Foto: Joachim Hellenes (arkivfoto))

Familien sa ja: Siri Eftedal lyttet til familien før hun sa ja til å bli med. Her med datteren Kaja. (Foto: Joachim Hellenes (arkivfoto))

Sluttet i 1996

Siri Eftedal la håndballskoene på hylla etter et dramatisk ettmålstap i E-cup-finalen i 1996. Eftedal spilte for Gjerpen håndballklubb, og spilte 110 kamper og scoret 258 mål for Norges kvinnelandslag i håndball og var med på lagene som tok sølv i Sommer-OL 1992 og bronse i EM i 1994.

Artikkeltags