Tre personer pågrepet etter væpnet ran av to unge gutter

Fredric Andreassen

Fredric Andreassen

SKIEN: Politiet har pågrepet tre personer i 15- og 16-årsalderen etter det grove ranet av to unge gutter på Kongerød i Skien, onsdag kveld.

DEL

Politiadvokat, Jan Helge Palm ved Sør-Øst politidistrikt bekrefter til TA at politiet har pågrepet tre personer i 15 og 16-årsladeren etter et væpnet ran av to unge gutter på Kongerød i Skien.

Palm ønsker på nåværende tidspunkt ikke å gå nærmere inn på hva som førte politiet til denne pågripelsen.

Avhøres

– På grunn av sin unge alder sitter de ikke i politiets arrest, og vi har gjort avhør av to av dem. Den tredje vil vi få tatt avhør av så fort det lar seg gjøre, sier Palm.

Alle tre har status som siktet i saken.

Det var ved 19.30-tiden, onsdag kveld at politiet fikk melding om ranet. To unge guttene skal ha blitt truet til å gi fra seg en mobiltelefon, og det skal i forbindelse med ranet ha blitt avfyrt skudd.

Les saken: Ranet to unge gutter med våpen og avfyrte skudd

Sikre på at skudd ble avfyrt

– Det er to gutter i midten av tenårene som er ranet. De to antatte gjerningspersonene skal ha kjørt fra stedet på moped eller motorsykkel, sa operasjonsleder Andre Kråkenes i Sør-Øst politidistrikt til TA onsdag kveld.

Ingen kom fysisk til skade under ranet.

Etter å ha avhørt vitner på stedet, var politiet onsdag kveld rimelig sikre på at det var blitt avfyrt skudd.

Politiadvokat Palm ønsker torsdag formiddag ikke å kommentere om politiet har fått svar på hva slags type våpen det eventuelt skal dreie seg om.

Artikkeltags