Ranet to unge gutter med våpen og avfyrte skudd

Foto: Fredric Andreassen

Foto: Fredric Andreassen

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: To unge gutter skal ha blitt ranet på Kongerød i Skien onsdag kveld. Ranerne skal ha brukt et våpen.

DEL

Vitner forteller at det ble avfyrt skudd i forbindelse med ranet, men at ingen er skadet. Politiet fikk melding om ranet på Klyve klokken 18.39 onsdag kveld.

Det er foreløpig uvisst om det er brukt et ekte våpen eller om det er snakk om et luftvåpen eller softgun.

De to unge guttene skal ha blitt truet til å gi fra seg en mobiltelefon, opplyser politiet. Hendelsen skjedde inne i et boligområde.

Ingen har kommet fysisk til skade.

– Det er to gutter i midten av tenårene som er ranet. De to antatte gjerningspersonene skal ha kjørt fra stedet på moped eller motorsykkel, forteller operasjonsleder Andre Kråkenes i Sør-Øst politidistrikt.

De to guttene som ble ranet er formelt ikke avhørt og foreløpig er det ingen god beskrivelse av de antatte ranerne. Årsaken skal være at ranerne hadde på seg hjelm.

Et vitne forteller TA at fem til seks politibiler og en ambulanse var på plass ved Kongerød barnehage kort tid etter hendelsen.

– Vi jobber tungt med denne saken. Området er avsperret og det blir gjort undersøkelser for å avdekke om hva slags våpen det ble brukt under ranet. Vi søker også etter de to personene, avslutter operasjonsleder Kråkenes.

Artikkeltags