Mann knivstukket og ranet på åpen gate i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Politiet ønsker tips fra publikum etter et grovt ran i Skien i natt. En mann i 60-årene ble knivstukket av to ukjente gjerningsmenn.

DEL

En 60 år gammel mann fra Skien ble natt til onsdag knivstukket og ranet i nærheten av Skien kino.

Utenfor livsfare

Det var klokken 02.16 at to gjerningsmenn overfalt mannen på stedet, men politiet meldte først om hendelsen på Twitter ved 11.10-tiden onsdag formiddag.

Politiet vil så langt ikke ut med hvor på kroppen mannen skal ha blitt knivstukket, men han skal ha fått skader som følge av hendelsen.

– Han får behandling på sykehuset, og de meldingene som vi har fått fra sykehuset sier at mannen ikke skal være livstruende skadet, sier operasjonsleder Jan Olaf Jansen ved Sør-Øst politidistrikt til TA.

Mannen ble fraranet en mobiltelefon etter å ha blitt knivstukket.

Snakket norsk

Politiet har foreløpig ikke mange opplysninger om gjerningsmennene som fortsatt er på frifot, men operasjonsleder Jansen opplyser at mennene skal ha snakket norsk.

– Begge hadde dekket til ansiktet, men den ene av dem hadde på seg en parkas med hette, samt topplue og skjerf. En av gjerningsmennene skal også ha vært rundt 1.90 centimeter lang, sier Jansen.

Ønsker tips

I forbindelse med hendelsen ønsker politiet tips om observasjoner i området fra Skien sentrum til Bakken i tidsrommet som ranet fant sted.

– Vi tar imot alle observasjoner fra dem som måtte ha sett noe, sier Jansen.

TA kommer tilbake med mer

Artikkeltags