Torgeir vant én million: - Jeg leste i lokalavisa at det var en mann fra Skien som hadde blitt millionær

RINGER MILLIONÆRER: Anne Siri Nørstebø, Ola Thorset, Nina Rundsveen og Pernille Storholm Skaret har den takknemlige jobben med å ringe et førtitalls SuperLotto-millionærer på påskeaften.

RINGER MILLIONÆRER: Anne Siri Nørstebø, Ola Thorset, Nina Rundsveen og Pernille Storholm Skaret har den takknemlige jobben med å ringe et førtitalls SuperLotto-millionærer på påskeaften. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

TELEMARK: 40 SuperLotto-millionærer ble trukket påskeaften. Alle får én million kroner hver. En kvinne fra Porsgrunn og en mann fra Skien er blant de heldige. Søndag fikk Norsk tipping endelig tak i vinneren fra Skien.

DEL

Torgeir Borgeraas (42) fra Skien ble småskjelven da det 1. påskedag begynte å gå opp for ham at han hadde blitt SuperLotto-millionær, melder Norsk tipping.

SuperLotto-potten lørdag 31. mars endte på 42 millioner kroner.

Norsk tipping på Hamar jobbet i går kveld med å komme i kontakt med de 40 vinnerne, som er trukket tilfeldig ut blant alle leverte Lotto-rekker siden forrige SuperLotto-trekning den 23. desember i fjor.

Søndag morgen var det fortsatt flere vinnere som ikke hadde fått millionbeskjeden. De to fra Telemark var blant dem, helt til Torgeir Borgeraas leste om vinnerne i avisa.

- Jeg leste i lokalavisa at det var en mann fra Skien som hadde blitt millionær. Så kom jeg på at jeg hadde noen tapte anrop på mobilen fra i går, og sjekket nummeret. Det viste seg å være fra Norsk Tipping, sier Torgeir Borgeraas.

Han ringte selskapet opp igjen og fikk bekreftelsen. På spørsmål om hva han skal bruke pengene på, svarer han følgende:

- Noe skal gå til gjeld og til familie, så skal jeg drømme om hva resten skal gå til, sier den ferske millionæren.

Søndag formiddag hadde Norsk tipping fremdeles ikke fått tak i den andre vinneren fra Telemark, en kvinne fra Porsgrunn.

I tillegg til SuperLotto-vinnerne ble 20 personer lørdag kveld 100 000 kroner rikere etter å ha spilt Lotto andelsbank. En mann fra Vinje er blant de 20.

Artikkeltags