Røyk i tottene på hverandre midt i sentrum

Artikkelen er over 2 år gammel

TELEMARK: Slagsmål og flere klager på festing og høy musikk er noen av ingrediensene i politiloggen søndag morgen.

DEL

- Politiet har i natt måtte påtale mange klager på støy, fest og høy musikk rundt omkring i fylket, oppsummerer politiet i Telemark.

Ellers har det vært en ganske rolig natt, men det går som kjent sjelden en helg uten at noen har vært litt ugreie ute på byen.

Klokka 22.20 lørdag kveld ble to personer stanset i Skien sentrum. Begge var i besittelse av en liten mengde amfetamin. De to ble avhørt og siden dimmitert. Politiet oppretter sak.

Da klokka rundet 00.20 ble en 31 år gammel mann stanset på Tangen i Sannidal. Han blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

I Porsgrunn ble en 33 år gammel mann gitt pålegg om bortvisning fram til klokka 06.00 om morgenen. Han lagde bråk utenfor et utested i byen, og da var klokka blitt 02.16 om natta.

25 minutter senere, i Skien, måtte politiet rydde opp i et slagsmål ved kjøpesenteret Arkaden. Der barket flere personer sammen, men da gemyttene roet seg, ønsket ingen av partene å anmelde noen av de andre.

Klokka 03.45 oppsto det bråk igjen i Skien. En Mann på 33 år pådro seg en sprukket leppe etter å ha fått juling på byen. Gjerningsmannen er ukjent, opplyser politiet.

Artikkeltags