Nattens hendelser: Skallet ned på byen

SKALLET NED: Stille og rolig på meieritorgeti Porsgrunn søndag morgen. En person ble, helt uprovosert, skallet ned av en annen natt til søndag.

SKALLET NED: Stille og rolig på meieritorgeti Porsgrunn søndag morgen. En person ble, helt uprovosert, skallet ned av en annen natt til søndag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

En person ble kjørt til legevakta i natt med mulig brukket nese etter å ha blitt skallet ned på byen.

DEL

Angrepet fremstår som en uprovosert handling, ifølge politiet.

Det var klokka 02.48 natt til søndag at politiet mottok en melding fra Porsgrunn, der en person hadde blitt skallet ned ved Meieritorget i sentrum. Politipatruljen som rykket ut fant ikke noen gjerningsmann, men de holdt utkikk etter en mann som ifølge beskrivelsen har kort blondt hår, og var kledd i mørk jakke og muligens olabukse.

Den fornærmede ble kjørt til legevakta etter angrepet. Det var mistanke om at vedkommende hadde brukket nesa.

Politiets logg byr på flere tilfeller av romjulsfyll og bråk natt til søndag.

Bortvist av politiet, men kom tilbake

Rett før midnatt fikk politiet kontroll over en mann etter en slåsskamp mellom to personer i Torggata i Skien.

- Mannen settes i arrest, tvitret politiet i Sør-øst etter basketaket.

De la til at en mann i 20-årene fra Ramnes ble bortvist fra sentrum for resten av natta. Han kom imidlertid tilbake senere og brøt dermed pålegget fra politiet.

- Han fremstår nå som veldig beruset, og fremstilles for legevakta og deretter drukkenskapsarrest, oppsummerer politiet.

På Ulefoss ble det også meldt om bråk rundt midnatt.

- Politiet kjører til Ulefoss etter melding om ordensforstyrrelse på en privat adresse, skriver politiet på Twitter.

Det ble ro på stedet da politiet ankom, men støyen hadde utgangangspunkt i en familiekrangel, og politipatruljen måtte inn og mekle mellom partene.

Ufin oppførsel på utesteder

En mann i 50-årene oppførte seg såpass dårlig inne på et utested på Notodden i natt, at politiet valgte å bortvise fyren fra stedet. Da var klokka blitt 01.12. Klokka 01.37 var det et utested i Porsgrunn som hadde behov for assistanse fra politiet. En vekter hadde fått kontroll over en «overstadig dame» i lokalet. Kvinnen, som er i slutten av tenårene og fra Skien, fikk et pålegg på stedet som hun ikke overholdt. Hun ble derfor satt i arrest, og hun anmeldes for å ha unnlatt å etterkomme politiets pålegg.

Omtrent samtidig måtte en patrulje rykke ut til en privat adresse i Amund Tvetens vei i Porsgrunn etter melding om en støyende fest der. Vi antar at stemningen roet seg ned noen hakk etter politiets visitt.

Noen hendelser har det også vært ute på veiene.

Les også: Kjørte av veien og stakk fra stedet

I Seljord stanset politiet en bil litt før klokka 01.00. Patruljen mistenkte føreren for kjøring i påvirket tilstand, og han ble tatt med til legevakta for å avgi blodprøve. Føreren er en mann i 30-årene fra Flatdal.

Les også: Tatt på fersken da de prøvde å stjele fyrverkeri

Artikkeltags