Nå nekter han å svare

Nekter å svare: Tomas Bakken og Bypartiet nekter å svare på spørsmål knyttet til bråket rundt partiet og Eva Kise som nå er ute.

Nekter å svare: Tomas Bakken og Bypartiet nekter å svare på spørsmål knyttet til bråket rundt partiet og Eva Kise som nå er ute.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Bypartiet og ordførerkandidat Tomas Bakken nekter nå å svare.

DEL

Spørsmål knyttet til saken rundt Eva Kise, som nå er ute av partiet, blir ikke lenger besvart. Selv om det er mange ubesvarte spørsmål som henger i lufta, ikke minst etter et innlegg på facebooksiden til Bypartiet i forrige uke.

– Om det gjelder Eva Kise har jeg uansett ingen flere kommentarer. Den saken er vi ferdige med fra vår side, skriver Tomas Bakken i en tekstmelding fredag kveld.

Spørsmål om ytterligere kommentarer er ikke besvart.

Men det er mye som henger av spørsmål i lufta. For et innlegg på partiets facebookside indikerer at Eva Kise skal ha prøvd å kuppe hele partiet. Dette skal da ha skjedd både før sommeren og etter, ut ifra hva som er skrevet.

– Meldte seg ut

«Eva Kise er, som mange har fått med seg, ikke lenger tilknyttet Bypartiet. Årsaken til det er at hun har hatt problemer med å forholde seg til Bypartiets styre og organisasjonsform. Konflikten eskalerte fra hennes side så snart siste frist for å endre/fjerne personer på valglisten var passert. Da hun ikke oppnådde målet med å overtale eller splitte styret, resulterte dette i at hun meldte seg ut av partiet i begynnelsen av juni», skriver Tomas Bakken på vegne av styret i Bypartiet.

Videre heter det:

«Rett etter valget valgte Kise igjen å eskalere urolighetene. Igjen respekterte hun ikke at Bypartiet har en organisasjonsstruktur og et styre, lot ikke disse jobbe i fred med sonderinger etter valget og forsøkte å nærmest kuppe bystyregruppen og organisasjonen som hun ikke har vært del av siden juni.»

Bypartiet trekker også fram at Kise skal ha hatt en historie i Skien Høyre. Og det skrives på slik at en oppfatter at hun ikke ville vært velkommen hadde partiet kjent historien.

«Gitt hennes historie med Skien Høyre på starten av 1990-tallet (som styret ikke var klar over da hun kontaktet oss i mars) og utfordrende kommunikasjonsform, har ikke styret sett noen annen mulighet enn å kutte samarbeidet med Eva Kise,» heter det. Og spørsmål blir ikke besvart.

Artikkeltags