Skal hedre ham med humør

Øystein Gundersen (t.v.) likte å reise, og USA var en stor favoritt. Her fotografert sammen med
Glenn Morten Gundersen.
FOTO:PRIVAT

Øystein Gundersen (t.v.) likte å reise, og USA var en stor favoritt. Her fotografert sammen med Glenn Morten Gundersen. FOTO:PRIVAT

Artikkelen er over 4 år gammel

SKIEN: Det var 35 år gamle Øystein Gundersen fra Skien som omkom i MC-ulykken i Florida sist fredag.

DEL

Det var sist fredag at Øystein Gundersen omkom i en motorsykkelulykke utenfor Tallahassee i Florida, USA. Ulykken skjedde da motorsykkelen han kjørte kolliderte med en annen MC-fører, også han fra Norge.

- SKAL MINNES HANS GODE HUMØR

Hjemme i Skien mottok familien den tunge nyheten. Øysteins far, Øyvind Gundersen, forteller til TA at de skal minnes sønnen for at det gode han var og sto for.

- Vi skal tenke på alt det positive, og minnes hans gode humør og måten han alltid fikk andre til å le, sier Gundersen. Faren ønsker også at sønnens humør og morsomme kommentarer skal komme til utrykk på gravsteinen. «Åssen synes dere dette gikk 'a» ser faren for seg at det skal stå inngravert.

GODGUTTEN

Faren forteller at både USA og motorsykkel var to av sønnens store lidenskaper.

- Det var Øystein i et nøtteskall. Utlandet var det store for ham, og han gjorde det han likte å gjøre, sier Gundersen, før Øysteins mor legger til;

- Du må få med at han var godgutten vår.

OVERVELDENDE STØTTE

De siste dagene har, som Gundersen selv beskriver det, vært tåkete, men i all sorgen møter familien overveldende støtte og omsorg fra mennesker rundt seg.

Hilsener og kondolanser har strømmet inn på Facebook, og venner av både Øystein og resten av familien har kommet på besøk for å vise sin støtte i den tunge tiden.

- Det er godt å se alt det positive folk skriver. Jeg visste ikke at han kjente så mange mennesker, men han var kanskje en større personlighet en det jeg kjente til, sier Gundersen.

- Det er vanskelig å finne ord. Vi blir helt satt ut av all støtten vi har fått - og får - av dem rundt oss. Vi er så takknemlige, avslutter Gundersen.

Artikkeltags