Her er Larviks neste kommunalsjef for helse og omsorg

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN/LARVIK: Går fra samme stilling i Skien kommune.

DEL

Guro Winsvold er ansatt som kommunalsjef for helse og omsorg i nye Larvik kommune. Det melder Larvik kommune på sine hjemmesider.

Winsvold er i dag kommunalsjef for helse og velferd i Skien kommune. Hun tiltrer stillingen 1. januar 2018.

– Jeg er både glad og stolt over å ha fått Guro med på laget. Hennes personlighet og solide bakgrunn i utdanning og praksis blir viktig i byggingen av den nye kommunen, sier rådmann i Larvik kommune fra 1. januar 2018, Jan Arvid Kristengård.

Lokket til hjembyen

– Jeg er svært glad over å bli innstilt til stillingen. Det er viktig for meg å understreke at jeg i utgangspunktet ikke søker meg vekk fra Skien. Jeg har hatt gode år og trives med jobben og dette ledernivået i Skien, sier Winswold i kommunens egen sak.

– Da stillingen ble utlyst i min hjemby, var det allikevel særdeles fristende. Larvik og Lardal skal slå seg sammen og det blir seks kommuner i Vestfold etter kommunereformen. Det gjør at Vestfold er blitt et attraktivt og foroverlent arbeidsmarked – en utvikling jeg har lyst til å være med på.

Winsvold overtar stillingen etter Karen Kaasa. Kaasa slutter ikke i Larvik kommune, men tar ut AFP i 60 prosent, og fortsetter i en rådgiverstilling.

Artikkeltags