- Hun har ikke mange verdier, men har samlet sammen alt hun har, forteller forbrukerøkonom Silje Sandmæl til TA. Sammen med Robert Spare er hun i Bamble denne uken for å hjelpe 52-åringen.

Lene lever langt fra noe luksusliv, men har tatt opp lån for å leve "normalt" og kunne tilby den 12 år gamle sønnen det han trenger og ønsker seg. Nå har gjelden blitt for stor og mye av den har gått til inkasso.

Sandmæl i Luksusfellen forteller at mange nok vil bli overrasket når 52-åringen fra Langesund kommer på skjermen til høsten.

- Hun sliter og har det veldig vondt. Hun har ikke fortalt så mange om de store økonomiske problemene fordi det er så tabubelagt, forteller TV3-eksperten.

Nå har oppryddingen startet og i morgen selger Lene det hun har på torget i Skien. Oppfordringen fra produsenten av programmet er at flest mulig må komme å handle. Loppemarkedet starter på Handelstorvet i Skien klokken 12.

Målet er å få inn minst 9000 kroner for å dekke den delen av gjelden som haster aller mest. 52-åringen har ikke så mye av verdi og bor i en leid leilighet. TV3-ekspertene håper derfor at folk i Grenland vil hjelpe til dersom de har en mulighet.

- Dersom noen har gjenstander som de allikevel skal kvitte seg med må de gjerne komme å gi det til Lene i morgen, oppfordrer Sandmæl.

Hun forteller at deltakerne i programmet går gjennom en tøff reise, men at de materielle tingene ikke betyr noe for å få den økonomiske tryggheten tilbake.

Programmet blir sendt på TV allerede denne høsten.