- Vi har fått flere tips, men ingen ting som har ført oss nærmere en løsning i saken, sier etterforskningsleder Anette Fuglaas ved Grenland politistasjon.

Alle tipsene skal knytte seg til en grå hybridbil som skal være sett i området natt til søndag.

Ifølge Fuglaas skal den fornærmede kvinne avhøres på nytt mandag. Kvinnen i 30-årene skal ha gått fra Skien sentrum og nordover i Kverndalsgaten. Overfallet skjedde ved Schweigårdsgate mellom den gamle politistasjonen og Ibsen behandlingssenter.

GRÅ BIL

- Det er flere som har sett en grå bil, men det er ingen som har fortalt oss hva slags merke det er snakk om, fortsetter etterforskningslederen.

Det var ved 0330-tiden natt til søndag kvinnen i 30-årene ble overfalt av en ukjent mann. Gjerningsmannen forlot stedet i en grå bil med to personer.

Det er tidligere fortalt at hendelsen skjedde ved Brekkeby, men hendelsen skal ha skjedd mellom den gamle politistasjonen og det tidligere hotellet.

LES OGSÅ: Kvinne overfalt av ukjent mann - politiet ønsker tips

LÅ OVER KVINNEN

To vitner skal ha sett kvinnen med overfallsmannen liggende over seg. Da han skjønte at han var oppdaget stakk han raskt fra stedet. Det var de to vitnene som varslet politiet.

Kvinnen skal ikke ha blitt skadet i overfallet, og hun er avhørt av politiet.

Etterforskningen av saken fortsetter for fullt.

- Vi har blant annet hentet inn opplysninger om overvåkningskamera i området, avslutter Fuglaas.