Var du der da knivstikkingen skjedde? Politiet ber om hjelp

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: Politiet har ikke lykkes å finne gjerningsmannen som sto bak knivstikkingen på Klyve mandag ettermiddag og ber nå publikum om hjelp.

DEL

ETTERLYSER VITNER: – Vi har gjennomført flere undersøkelser, men ingen av dem har ført til konkrete spor. Vi har også sjekket overvåkingskameraer som heller ikke har gitt oss noe. Vi er derfor svært interessert i å komme i kontakt med personer som var i området på det aktuelle tidspunktet sier jourhavende jurist, Vegard Rosenvinge Lauvdahl.

Svært interessert

Det var klokken 17.16 på mandag politiet meldte at en person i 20-årene ble knivstukket i armen på Klyve. Hendelsen skjedde i nærheten av undergangen på Klyvevegen.

Politi og ambulanse rykket ut til stedet og innsatsleder Sondre Dahl fortalte at en mann ble knivstukket i høyre arm. Han ble kjørt til Sykehuset Telemark og skal ikke være alvorlig skadet.

Den antatte gjerningsmannen stakk fra stedet og politiet begynte å lete etter mannen med hunder.

– Vi vil gjerne snakke med folk som var i krysset Klyveveien og Kongerød mandag ettermiddag rundt kvart over fem. Er det noen der ute som var i dette området på dette tidspunktet – og som mener de kan sitte på opplysninger av betydning, er vi svært interessert i å komme i kontakt med dem, sier Rosenvinge Lauvdahl.

Stor og norsk

Ifølge politiet er gjerningspersonen av vitner beskrevet slik: Mann, 30–40 år, stor, lang, «norsk» iført lyse/hvite klær. Sist sett gående ved undergangen sør for åstedet.

Der var språkproblemer i forbindelse med avhør av vitner, så politiet innkalte mandag ettermiddag en tolk for avhøre dem. Avisa Varden meldte mandag kveld at fornærmede var avhørt, men at han ikke ante hvem gjerningspersonen var.

Artikkeltags