Slutter i NRK: Nå får han ny jobb

Oslo  20180518.
Journalister demonstrerer mot streikebryteri på Marienlyst. Det er stor frustrasjon blant alle NRK-journalistene fordi NRK publiserer nytt innhold av journalister som er i streik, og fordi andre NRK-medarbeidere blir beordret til å ta arbeidsoppgavene til journalister i streik. NRKs streikeleder Jarle Roheim Håkonsen holder apell.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Oslo 20180518. Journalister demonstrerer mot streikebryteri på Marienlyst. Det er stor frustrasjon blant alle NRK-journalistene fordi NRK publiserer nytt innhold av journalister som er i streik, og fordi andre NRK-medarbeidere blir beordret til å ta arbeidsoppgavene til journalister i streik. NRKs streikeleder Jarle Roheim Håkonsen holder apell. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Dagsrevy-anker Jarle Roheim Håkonsen takker for seg etter 22 år i NRK. Nå blir han kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

DEL

I NRK har Håkonsen blant annet jobbet som journalist, programleder, politisk reporter og nyhetsanker i Dagsrevyen.

– Vi ønsker å takke Jarle for den gode jobben han har gjort i NRK, som journalist, programleder, reporter, nyhetsanker og korrespondent. Nå ønsker han å gjøre noe nytt, og det er selvfølgelig trist, men sånn er livet. Vi ønsker Jarle lykke til i ny jobb og er takknemlige for at vi fikk ha ham om bord så lenge, sier NRKs programdirektør Kyrre Nakkim i en pressemelding.

Nå går Håkonsen over i politikken og blir kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

– Jeg har hatt mer enn 20 fantastiske år i NRK, men da tilbudet kom om å jobbe tett på norsk topp-politikk, følte jeg tida var inne for å ta en ny utfordring. Jeg tror jeg kan få brukt andre sider av meg selv, både utdanningen som statsviter og gleden av å argumentere, sier Håkonsen.

Hvem som tar over for Håkonsen i Dagsrevyen er ikke avklart. I Arbeiderpartiet overtar han jobben til Camilla Ryste, som har vært kommunikasjonssjef siden 2014.

– Jeg er veldig glad for å få Jarle Roheim Håkonsen med på laget. Han er en erfaren og svært dyktig journalist. Håkonsen vil få en viktig jobb i å lede teamet som skal bistå meg og de andre stortingsrepresentantene i å kommunisere Arbeiderpartiets politikk, sier Jonas Gahr Støre.

Siri Storstein Hytten blir ny rådgiver og pressekontakt for Jonas Gahr Støre. Hytten er i dag politisk rådgiver for Arbeiderpartiets representanter i Stortingets familie- og kulturkomité, opplyser Arbeiderpartiet.

Artikkeltags