Emma er fast bestemt på å lykkes der andre har feilet

Emma Louise Langaard har åpnet på Gulsetsenteret. Foto: Erik Edvarsen

Emma Louise Langaard har åpnet på Gulsetsenteret. Foto: Erik Edvarsen

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: I desember åpnet Emma Louise Langaard kafeen på Gulsetsenteret. Hun mener det kommer til å bli en suksess selv om flere andre har feilet.

DEL

– Desember var en veldig travel måned med masse besøk. Det har vært litt roligere nå i starten av januar, men sånn er det vel de fleste steder, forteller den nye kafeverten.

– Tiden var inne for å satse

Emma har erfaring fra andre kafeer, som SittNed, og bestemte seg for å satse på fulltidsdrift på Gulsetsenteret etter mange korte arbeidsforhold de siste årene.

– Tanken med å starte her er først og fremst å skape sin egen arbeidsplass. Jeg har vært lei av å gå uten en fast jobb, og bestemte meg nå for at tiden var inne for å satse, sier hun bestemt.

Det har vært tungt for andre kafedrivere å få det til å gå rundt på Gulsetsenteret, men Langaard er krystallklar på at det er mulig å få til noe levedyktig på senteret.

Catering på sikt

– Jeg får veldig mange positive tilbakemeldinger fra folk, og det er mange som er glade for at jeg har startet opp drift her. Gulset er en stor bydel, og kundegrunnlaget bør være bra. Jeg har mange faste kunder allerede. I starten er det også bare jeg selv som er her, og jeg skal jobbe hardt for å få dette til.

Får hun kafeen skikkelig på beina er drømmen å utvide med catering på sikt.

– Det hadde vært gøy om dette kunne blitt en arbeidsplass for flere enn bare meg. Jeg har allerede kunder som spør etter kaker og snitter, så drømmen på sikt er å kunne utvide til også å tilby dette, avslutter Langaard.

Artikkeltags