Tone skal jobbe med Gahr Støre

SENTRALT: Tone Li Sandvik, opprinnelig fra Bø, er ansatt som politisk rådgiver i Ap.

SENTRALT: Tone Li Sandvik, opprinnelig fra Bø, er ansatt som politisk rådgiver i Ap. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

SKIEN: Tone Li Sandvik, opprinnelig fra Bø, har fått jobb som politisk rådgiver for Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre.

DEL

Med bakgrunn både fra Leger uten grenser og Forbrukerrådet, har veien nå gått til Youngstorget. Og det uten erfaring fra Arbeiderpartiet fra før.

– Nei det har jeg ikke, jeg kommer inn fra sidelinjen. Men jeg har jobbet mye med helse og den type saker, blant annet saker som kan bli viktig nå inn mot lokalvalget, sier Li Sandvik.

I helga som var deltok hun på årsmøtet i Telemark Arbeiderparti både for å bli kjent med organisasjonen og for å få innblikk.

– Det er jo litt spennende å komme inn i jobben nå, siden det er en veldig hektisk periode, med årsmøter, snart er det landsmøte og så er det valg. Men jeg synes det er veldig spennende, sier Li Sandvik.

I Arbeiderpartiet skal hun arbeide som politisk rådgiver. Det betyr også tett kontakt med partileder Jonas Gahr Støre og resten av partiledelsen i Ap.

– Det blir både utfordrende og krevende og samtidig veldig spennende, dette er noe jeg ser veldig fram til, sier Tone Li Sandvik.

Artikkeltags