Bård Tufte Johansen slenger seg på Se og Hør-kritikken

Foto: FREDRIK SOLSTAD (Innfelt: skjermdump fra Facebook)

Foto: FREDRIK SOLSTAD (Innfelt: skjermdump fra Facebook) Foto:

SKIEN: Komikeren fra Skien lot seg rive med og laget sin egen versjon av kritikken rettet mot Se og Hørs useriøse journalistikk.

DEL

Søndag kveld skrev Nettavisen at Kurt Nilsen raser mot Se og Hør etter at de annonserte på forsiden at han skulle bli bestefar.

I kritikken på Instagram skriver han blant annet «Jeg skal ikke bli bestefar. Jeg har "godtatt" mye fra disse useriøse journalistene. Jeg har "godtatt" at de stjeler mine instagram bilder og publiserer de i bladet sitt for egen profitt. Dette har jeg tålt i alle år, selvom jeg aldri har syntes at dette har vært greit. Men nå må jeg ta til motmæle, for nå er det virkelig nok.»

Se hele innlegget her:

"Kjendisene trives i Kragerø"

Bård Tufte Johansen laget mandag morgen sin egen vri, der han fokuserer på en annen del av forsiden til samme utgave av Se og Hør, dog ikke på Instagram, men i et innlegg på Facebook (Se bildet lengre ned i saken).

Han starter med de samme ordene sangeren gjorde, men legger videre vekt på noe ganske annet.

«På forsiden av Se og Hør er det et stort bilde av hytta mi med overskriften "Kjendisene trives i Kragerø". Det de skriver er rett og slett ikke sant. Hytta er i Bamble. Dere har rett og slett ødelagt hele ferien min.»,  skriver han.

På forsiden har nemlig Se og Hør lagt ved et bilde av en hytte i skjærgården, noe komikeren som selv trives i Bamble, selvsagt reagerer på og ser ingen annen mulighet for oppretting av dette feilaktige inntrykket enn å...:

«Jeg må nå gå rundt i hele kommunen generelt og hyttefeltet spesielt og beklage dette FALSKE inntrykket at jeg trives i Kragerø og ikke i Bamble. Jeg som kjendis må tåle mye men Bamble kommune har ikke bedt om dette. Hvis Se og Hør spiller flaskepost utenfor hytta mi kan de bare glemme at jeg kaster meg uti vannet og brystsvømmer ut for å finne den.»

Artikkeltags