Gå til sidens hovedinnhold

Halleluja-stemning da bilforretningen inviterte til fest

Artikkelen er over 5 år gammel

SKIEN: Det var nesten hallelujastemning da Autostrada lanserte sin nye SUV torsdag kveld.

Rød løper, bobler i glasset, kanapeer, kjendiser og fotovegg. Autostrada har etter hvert fått skikkelig sving på sine lanseringer. Etter at bilforretningen ble offisiell Jaguar-forhandler 1. mai var lista lagt enda høyere enn tidligere denne kvelden. Det er ikke hver kveld Jaguar har verdenslansering av en modell, og det var første gangen at bilprodusenten lanserte en SUV, som har fått navnet Jaguar F-Pace.

Det ble en kort historisk introduksjon av Jaguar av Autostrada-eier Gisle Valen, som gikk langt i å antyde at de eldre modellene av velkjente XJ muligens var «noe gubbete» og at den tiden definitivt er forbi.

– Det vil jeg muligens få litt kjeft for senere, smilte han.

– Det kan du regne med, svarte en i salen.

For det var løst under snippen, selv om svært mange hadde tatt på seg fintøyet.

Deretter gikk turen til kveldens vert, velkjente Atle Pettersen, som loset arrangementet trygt videre foran de rundt 250 oppmøtte.

Autostrada har i år gått inn som sponsor av skistjernen Therese Johaug. Det måtte markeres, og selvfølgelig ble det tid til et intervju, der Atle Pettersen fikk spurt henne om fjorårets sesong og hva hun driver med på sommerstid.

– Da trener jeg faktisk mer enn under sesongen, svarte Johaug blidt.

Den mye omtalte modellen F-Pace skulle også introduseres. Denne gangen var det merkeansvarlig Aziz Chaer som gikk i gang med sitt salgsbudskap. Da han var ferdig ropte Atle Pettersen «halleluja!» og da Didrik Solli-Tangen sang «Nessun Dorma» mens bilene rullet inn, var det nettopp det. Hallelujastemning.