Drømmen om en familiebolig fikk seg en knekk for Robert og Katrine

SNEKKERHJELP: Robert Aurstad og Katrine Engebretsen får hjelp av Otto Robsahm i Sinnasnekker'n. (Foto: TVNorge)

SNEKKERHJELP: Robert Aurstad og Katrine Engebretsen får hjelp av Otto Robsahm i Sinnasnekker'n. (Foto: TVNorge)

Artikkelen er over 3 år gammel

KVELDE: Robert og Katrine i Kvelde måtte ha besøk av Sinnasnekker'n for å få ny fart på oppussingen. I kveld kan du se hvordan det gikk.

DEL

– Det var en real dytt i ræva, ler Katrine Engebretsen om opplevelsen. Mandag kveld kan alle se hvordan det gikk da Sinnasnekker'n, i Otto Robsahms skikkelse, måtte ta turen til Kvelde for å få fart på oppussingen igjen.

Skoa frøs fast

Sammen med samboer Robert Aurstad og sønnen Nataniel bor Katrine i en gammel bygning som tidligere har vært bensinstasjon og butikk i Kvelde sentrum. Sønnen bodde på et loft, og om vinteren var det så kaldt at skoene til tider frøs fast på gulvet i gangen!

Drømmen om en god familiebolig hadde imidlertid fått seg en knekk, og til slutt var Robert så lei at han selv tok kontakt med programmet Sinnasnekker'n.

Og sinna, det skal visstnok Robsahm bli i kveldens sending, men Katrine angrer ingenting.

– Uffa meg, hvordan det var å være med? Det var en slitsom uke, men en kjempeartig opplevelse. Fantastisk egentlig, ler Engebretsen.

Familien fikk lite søvn og mye jobb i løpet av den uka som tv-teamet og snekkeren var på besøk, og resultatet kan du altså se i kveld. Samboerparet er kjempefornøyde, selv om de ble fortalt ting i klare ordelag.

– Det er en lettelse nå etterpå, og samtidig lærte vi jo ganske mye. Det viktigste var at man skal gjøre seg ferdig med en ting, ikke begynne med nye ting hele tiden. Og så at det er viktig å ta pauser, forklarer Katrine.

Nå blir det mer oppussing på Kvelde-paret, som planlegger å gå løs på blant annet kjøkkenet om en stund. Da håper de at de har såpass kontroll at naboene ikke skal skjemmes av alt rotet på gårdsplassen ...

Artikkeltags