To menn omkom etter at en båt med seks personer veltet i Seljordsvannet torsdag ettermiddag.

Torsdag kveld var én person fortsatt savnet.

På tur med lærer

Aftenposten meldte torsdag kveld at de involverte i ulykken var fem elever fra Nome og Bø voksenopplæring som var på tur med en lærer. Elevene skal være bosatt i Bø kommune – nabokommunen til Seljord hvor ulykken fant sted, melder NTB.

– Hele kommunens apparat er mobilisert. Vi håndterer dette slik det skal håndteres, sier ordfører Olav Kasland i Bø kommune til NTB.

Les også: To omkommet – omfattende søk etter savnet

Nome og Bø voksenopplæring har 180 elever som får norskopplæring fra nybegynnernivå, introduksjonsprogram for nyankomne flyktninger og grunnskole for voksne. Skolen har i disse dager stengt for høstferie.

– En tragisk hendelse

Politiet jobber med å komme i kontakt med de pårørende. Rektor Marianne Dahlsen ved Nome og Bø voksenopplæring tar nyhetene tungt.

– Ulykken er en tragisk hendelse. Det var en tur i privat regi i Nome og Bø voksenopplæring sin høstferie. Det ser ut til at en av våre lærere og en eller flere av våre elever er involvert. Skolens elever vil bli ivaretatt fredag og i tiden fremover. Våre tanker går til de involverte og deres pårørende, sier hun.