Torp-ruter rammet av Widerøetrøbbel

PROBLEMER: Widerøe-fly på Torp. Dette bilde er tatt i forbindelse med en tidligere sak.

PROBLEMER: Widerøe-fly på Torp. Dette bilde er tatt i forbindelse med en tidligere sak. Foto:

Flere av Widerøes planlagte ruter over hele landet er innstilt eller forsinket på grunn av at 12 av selskapets fly står på bakken. Dette får også konsekvenser for noen reisende til og fra Torp.

DEL

(Tønsbergs Blad) En rekke utfordrende driftshendelser har resultert at 12 fly står på bakken. Dette medfører en del forstyrrelser og konsekvenser for planlagte ruter i dag (torsdag) og tiden fremover. Berørte passasjerer blir kontaktet og tilbudt alternativ reise eller refusjon. Widerøe har fullt fokus på å løse dette, skriver selskapet i en pressemelding.

Innstilt

På Torp ble to avganger i morges innstilt. I tillegg er noen ruter til og fra Torp berørt av forsinkelser.

Widerøe opplyser videre i meldingen;

Vi er kommet i en vanskelig situasjon. September har vært meget utfordrende driftsmessig for Widerøe’s flygeselskap. Tøft vær og andre upåvirkelige hendelser har resultert i at mange av våre fly står på bakken. Flere møter med fugl (birdstrikes) og lynnedslag har resultert av flyene må få teknisk ettersyn som krever arbeidstimer.

I tillegg til andre tekniske utfordringer og det planlagte vedlikeholdet av våre fly er resultatet at 12 av våre fly ikke er i drift. Det tar tid før vi får disse ut på rute.

Vi gjør hva vi kan for at utfordringene våre skal ramme så få som mulig av våre passasjerer. Vi ivaretar våre passasjerer og kunder fortløpende. De som blir berørt vil motta en sms og/eller mail med informasjon om at dere avgang er kansellert. I samme melding presenteres et forslag til ny avgangstid eller en bekreftelse om at vi i påvente av ny avgangstid jobber med ombookingen. Om ny avgangstid ikke er aktuell vil reisen kunne refunderes. Ønskes en annen avgangstid bes kunden kontakte oss på chat (https://www.wideroe.no/Kundeservice/Kontakt-oss/Bestilling-endring-og-refusjon-av-billetter), den lokale flyplass eller kontakte sitt lokale reisebyrå, opplyser Widerøe.

Artikkeltags