Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig nytt for Liverpool-fans

Artikkelen er over 6 år gammel

Skal du på Liverpools to hjemmekamper i august måned? Da må du belage deg på en lengre reisevei. Ryanairs rute fra Torp til Liverpool er nemlig midlertidig innstilt.

Liverpool møter Bournemouth den 15. august og West Ham den 29. august på hjemmebane, men markedssjef hos Torp Booking, Tine Kleive-Mathisen, opplyser at det ikke blir flyvninger til Liverpool i forbindelse med disse kampene.

Ruten vil være midlertidig innstilt fra 31. juli til 2. september, og dette får av naturlige årsaker omtale på liverpool.no – den norske supporterklubbens nettsider.

– Vi har ikke fått detaljene, men når fly skal på service går det ofte ut over ruten fra Sandefjord Lufthavn Torp til John Lennon Airport i Liverpool, forteller Kleive-Mathisen.

Kleive-Mathisen opplyser at det handler om begrenset kapasitet hos flyselskapet, og at Sandefjord Lufthavn Torp ofte blir berørt av dette i løpet av sommeren.

– Vi skulle gjerne sett at det var ordinære avgangstider i forbindelse med disse to Liverpool-kampene, men dette er dessverre noe vi ikke rår over, sier hun.