SKIEN: Hilde Dalen står bak organisasjonen KREM, som er til for dem som har falt utenfor arbeidslivet. I går ble hun hedret med Jobzone-prisen i Telemark for innsatsen hun gjør for å få de som har falt utenfor arbeidslivet tilbake i aktivitet.

Bemanningsselskapet Jobzone har 25 avdelinger i landet, og i disse dager deler de ut Jobzone-prisen for å hedre ildsjeler i lokalmiljøene.

Hvert lokalkontor deler ut 10 000 kroner til en vinner, og dermed er det totalt 250 000 kroner som fordeles ut.

I Telemark ble det Hilde Dalen som fikk Jobzone-prisen. Dalen har startet organisasjonen KREM (Kreativt og Mangfoldig Arbeidsliv), som åpnet opp med kontoret i Skien i desember i fjor.

- UTROLIG ENGASJEMENT

Partner i Jobzone i Skien, Kirsti Mette Johnsen, sier at Jobzone er et bindeledd mellom arbeidstakere og næringslivet.

- Hilde Dalen er en ildsjel i så måte. Hennes engasjement er helt utrolig, og derfor er vi stolte over å samarbeide med henne, sa Johnsen, før hun overrakte sjekken på 10 000 kroner og en blomsterbukett til Dalen.

Hilde Dalen ble rørt over prisen.

Hun påpekte at det på tross av den synkende arbeidsledigheten stadig blir flere yrkeshemmede.

- Jeg er veldig interessert i at de skal komme seg i aktivitet igjen. KREM skal være et supplement til Aetat, og jeg vil ikke ha noe driftsstøtte fra offentlig sektor, sa Dalen, som understrekte at det er helt nødvendig å få med seg næringslivet for å lykkes med å få folk tilbake i aktivitet.

KREM har kontor i Snipetorpgata i Skien og i Storgata i Oslo. I tillegg er det planlagt fortløpende åpning av kontorer i Horten, Bø, Asker, Drammen, Arendal og Kristiansand.