- Første byggetrinn på DC2-Telemark sto ferdig i mai 2014 og har nå vært i drift i to år.  Driften har vært plettfri siden oppstarten, og tilfanget av nye kunder som ønsker høykvalitets datasentertjenester har vært god den siste tiden. Dette fører nå til at vi iverksetter byggingen av neste byggetrinn, sier driftssjef ved DC2, Ole Sten Volland.

Green Mountain har flere store navn på kundelista. DNB er blant selskapene som benytter datalagring på Rjukan. Andre kunder vil at sitt navn holdes anonymt.

Byggearbeidet starter i september, og er planlagt ferdig i løpet av første kvartal 2017.

- Utvidelsen er svært positiv. En dobling i areal etter kun to års drift ser vi som en bekreftelse på at vi gjør jobben vår, og at kunden er fornøyd, sier Volland videre.

- Positiv utvikling

Datalagringshallen til Green Mountain Data Centres ligger på industriområdet Svadde på Rjukan.

- Vi gleder oss over en positiv utvikling for våre datasentre både DC1-Stavanger og DC2-Telemark. Våre kunder forlanger datasentertjenester av høy kvalitet, sikkerhet i særklasse og grønne løsninger, hos oss får kundene alt dette i en pakke. Nye kunder bidrar til at vi stadig utvikler våre tjenester og virksomhet videre til å tilfredsstille kunder innenfor en rekke nye virksomhetsområder. Dette har ført til at vi nå utvider datasenteret på Rjukan. Vi gleder oss på vegne av våre ansatte som gjør en fantastisk jobb for å sikre at våre kunder alltid er fornøyde, sier Knut Molaug, administrerende direktør i Green Mountain i en pressemelding.