- Rev i stykker vaktens jakke

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

TELEMARK: Det meldes om mye fyll i nattens politilogg.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

SLÅSSKAMP PÅ UNGDOMSFEST

HEDDAL: 200 ungdommer var samlet til fest på Vidarvoll, grendehuset i Heddal natt til søndag. De fleste av dem var beruset og etter hvert utviklet det seg til kraftig slåsskamp der. Politi og ambulanse ble varslet og dro til stedet.

- En 18-åring fra Notodden ble pågrepet av politiet fordi han slo til og sparket en annen ung mann, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt. Denne mannen ble kjørt til legevakta for behandling. 18-åringen ble satt i politiets arrest og vil bli avhørt på søndag.

- På festen var det så mange ungdommer under 18 år som også var beruset at politiet stengte festen, informerer operasjonslederen.

SLÅSSKAMP ENDTE I ARREST

PORSGRUNN: Tre unge menn i begynnelsen av 20-årene kranglet i Neptunparken ved brua i Porsgrunn natt til søndag. Dette utviklet seg til en slåsskamp. Da politiet kom til stedet forsøkte mennene å løpe fra stedet.

- To av dem ble innhentet og forklarte seg for politiet. Tredjemannen ble borte, men dukket senere opp i Storgata, da var han søkk våt, opplyser Aaltvedt. Han forklarte at han hadde vært ute i Porsgrunnselva en tur.

Han ble kjørt hjem til tørre klær.

- En av de andre var ute av stand til å ta vare på seg selv pga beruselse og han ble satt inn i politiets arrest, der blir han sittende til han blir edru, forklarer operasjonslederen.

FULL MANN MELDT SAVNET

KRAGERØ: En kameratgjeng fra Grimstad ringte til politiet natt til søndag. De var på tur til Kragerø og savnet en av guttene.

- Han var dørgende full og var sist sett på brygga i Kragerø sentrum, der han spydde i sjøen. Etter det hadde de andre ikke sett noe mer til han, sier Aaltvedt.

Politiets patruljer begynte å søke etter mannen, han svarte ikke på telefonen.

- En liten time seinere ble han funnet, da lå han på toalettet på et utested i byen, fortsatt like full, informeres det fra politiet.

Han ble tatt hånd om av de andre i gjengen.

ØDELA VAKTENS JAKKE

SAUHERAD: En mann ble avvist av vaktene på Kartfestivalen natt til søndag da han var beruset og kranglete.

- Da han ble avvist og bedt om å gå fra stedet ble han så sint at han tok tak i jakka til en av vaktene og reiv denne i stykker, opplyser operasjonsleder Altvedt.

Mannen forsvant imidlertid før politiet rakk fra dit, men vi vet hvem dette er og han vil høre fra politiet senere.

FORSØK PÅ BILTYVERI

SKIEN: Natt til søndag skal to personer med østeuropeisk utseende ha forsøkt å stjele en bil i Adjunkt Arentz gate i Skien, det opplyser vitner til telemarkspolitiet.

- De rakk å knuse bilvinduet og knekke rattlåsen før naboer oppdaget hva som var på gang. Da fikk de to det travelt og stakk fra stedet, sier Aaltvedt.

Ifølge politiet er tyvene fortsatt på frifot.

ANMELDT ETTER KØ-KRANGEL

KRAGERØ: Det ble knuffing og krangling i drosjekøen i Kragerø natt til søndag. Dette eskalerte etter hvert til en slåsskamp og en 29 år gammel mann fra Grimstad slo til en annen mann.

- Han ble ikke alvorlig skadet, men 29-åringen er anmeldt, informerer operasjonslederen.

SLO MED SLÅSSHANSKE

PORSGRUNN: Politiet pågrep en 21 år gammel mann fra Skien som slo ned en annen gjest i garderoben på Park restauranten i Porsgrunn natt til søndag.

- 21-åringen var utstyrt med en slåsshanske og mannen som ble slått måtte kjøres med ambulanse til sykehuset i Skien, forteller Aaltvedt.

21-åringen ble satt i politiets arrest og vil bli avhørt på søndag.

- GIKK I STRUPEN PÅ KVINNE

KRAGERØ: En 20 år gammel mann fra Kragerø ble natt til søndag nektet mer servering og ble bedt om å gå fra utestedet Lille Kragerø.

- Mannen ble sint og på utsiden gikk han rett i strupen på en dame som tilfeldigvis var der, sier operasjonslederen.

Mannen ble lagt i bakken og holdt til politiet kom og fikk kontroll på han.

Han er anmeldt og saken vil få et etterspill.

SKALLET NED PÅ FEST

SKIEN: En 23 år gammel mann fra Skien ble skallet ned på en privatfest i Skien natt til søndag.

- Han fikk et kutt over øye og måtte til legevakta for å sy dette, informeres det fra politiet.

Politiet har ennå ikke pågrepet gjerningsmannen, men ifølge Aaltvedt har politiet et godt signalement av han.

AMPER STEMNING PÅ LANDMANNSTORVET

SKIEN: Det var tilløp til bråk, knuffing og slåssing på Landmannstorget natt til søndag. Politiet var på stedet og ba folk roe seg ned. Det gjorde alle de som hadde vært litt hissige og ampre, utenom en person.

- Den 20 år gamle mannen fra Skien nektet å roe seg ned og nektet også å forlate stedet, forteller Aaltvedt.

Etter flere advarsler gikk turen til politiets arrest for mannen som også var svært beruset.

- Han kan vente seg en bot, opplyser operasjonslederen.

KJØRTE AV VEIEN - TATT FOR FYLLEKJØRING

NOME: Natt til søndag kjørte en bil ut av vegen i rundkjøringa i Ulefoss sentrum. Det var to personer i bilen og begge ble skadet og ble kjørt til legevakta i Skien.

- Politiet mistenker også at sjåføren var beruset og det ble tatt blodprøve av han, avslutter operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

Artikkeltags