I kveld åpner denne gjengen ny butikk

GLEDER SEG: Onsdag formiddag var ansatte og leverandører opptatt med å fylle opp den nye butikken på Kjørbekk. Klokken 18 kan de slippe jubelen løs og åpne dørene for de første kundene.

GLEDER SEG: Onsdag formiddag var ansatte og leverandører opptatt med å fylle opp den nye butikken på Kjørbekk. Klokken 18 kan de slippe jubelen løs og åpne dørene for de første kundene. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

SKIEN: Kristian Skogen har jobbet i burgerkjeden Bergbys i 17 år. Nå blir han kjøpmann i egen Rema 1000-butikk.

DEL

Klokken 18 onsdag kveld åpner dørene for den nye matbutikken på Kjørbekk i Skien. Med nesten 1000 kvadratmeter salgsareal satser kjeden på å ta et solid jafs av matomsetningen i industriområdet.

- Jeg syns at butikken blir fantastisk lekker, men skjønner jo at jeg er inhabil, sier Kristian Skogen.

Ny bransje

Han har bakgrunn fra burgerkjeden Bergbys hvor han begynte å jobbe allerede i ungdomsårene. Gjennom 17 år har han gjort absolutt alt i den lokale fastfood-kjeden fra å flippe burgere til å sitte i ledelsen. Nå satser han på en helt ny bransje.

- Jeg har lært enormt mye gjennom å jobbe i Bergbys og har mye å takke Hans Ole Bergby for. Serveringsbransjen er nok hakket hvassere på service enn dagligvaren og det er noe jeg håper å trekke inn i denne butikken, sier Skogen. Flere av de ansatte i butikken har også jobbet i Bergbys.

Luftig butikk

Den nye butikken blir den første i Telemark som er bygget etter en ny mal i Rema 1000. Det skal gi en mer åpen og luftig butikk. Det blir ikke søndagsåpent, men vil butikken vil holde åpent fra klokken 06 til 23.

- Området her våkner til liv ved 7-tiden på morgenen og da må vi være klar, sier Skogen.

Onsdag klokken 18 blir det korps og snorklipping før publikum slipper inn i den nye butikken.

- Vi må jo satse på litt fest og moro, så det blir både kake, grilling og hoppeslott, avslutter den ferske Rema-kjøpmannen.

Artikkeltags