Reisemål Kragerø får nye hjemmesider

ENKLERE :Jostein Hovden (Mediasparx) og Ida Carlsson (Reisemål Kragerø) kan tilby websider som gjør det enklere for turister å finne frem i Kragerø

ENKLERE :Jostein Hovden (Mediasparx) og Ida Carlsson (Reisemål Kragerø) kan tilby websider som gjør det enklere for turister å finne frem i Kragerø

Artikkelen er over 11 år gammel

Turister og tilreisende skal nå lettere finne informasjon om alt kystbyen har å by på. De nye hjemmesidene gir også fastboende bedre service med informasjon om alt som skjer i kommunen året rundt.

DEL

- De nye websidene er brukervennlige, oversiktlige og lettleste. Flott design og gode bilder rammer inn nyttig faktainformasjon om Kragerø - perlen blant kystbyer, forteller reiselivskoordinator Ida Carlsson.

Leserne får selv mulighet til å legge inn kommentarer og artikler. Webben får ulike nivå med brukerrettigheter slik at besøkende på websiden kan bidra med innhold.

- Den nye webben er dynamisk. Vi kan selv gjøre endringer, legge ut nye tekster og oppdatere sidene. Det betyr i praksis at webben alltid vil være oppdatert og aktuell. For eksempel vil turforslagene endres i forhold til sesongen vi er inne i, understreker Carlsson.

- Websidene er ikke bare for turistene. De er vel så mye tilrettelagt for kommunens egne innbyggere. Aktivitetskalenderen sørger for at alle til enhver tid er oppdatert på alt som skjer i området.

- Dette er en topp moderne web som legger stor vekt på aktiv deltakelse fra leserne. Det er mulig å abonnere på informasjon slik at brukerne blir varslet hver gang det skjer noe av interesse, forklarer reiselivskoordinatoren.

Design og programmering er utført av porsgrunnsfirmaet Mediasparx, og innholdet blir oppdatert i websystemet WebEd+.

Artikkeltags