Mann tatt etter knivranet

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

PORSGRUNN: Tirsdag formiddag ble et apotek i sentrum ranet. Få timer senere ble en person pågrepet.

DEL

SISTE: Politiet har pågrepet en person som vi mener er gjerningspersonen fra ranet av Vitus apotek. Vi har funnet medisiner som stammer fra apoteket. Han vil bli kjørt arrest for videre oppfølging og etterforskning fra vår side. Det opplyser operasjonsleder Gisle Småge ved telemarkspolitiet i Sør-Øst politidistrikt klokken 13.01.

Det var like før klokken elleve, tirsdag formiddag, at politiet meldte om ran hos Vitus apotek i Jernbanegata, i gamle Domus-bygget, i Porsgrunn. Ifølge politiet var gjerningspersonen væpnet under ranet.

Truet de ansatte

Politiets innsatsleder på stedet, Sondre Dahl, opplyste til TAs fotograf at politiet foretok søk etter gjerningmannen. Ifølge opplysningene som politiet har fått skal det være snakk om en liten mann.

Mannen skal ha kommet inn på apoteket og truet de ansatte med kniv. Han skal ha fått med seg legemidler fra stedet. Ingen personer ble skadet under ranet, opplyser Dahl til TA.

Flere politipatruljer var raskt på stedet. I tillegg bisto en hundepatrulje i søket.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto:

Leter etter ung mann

Operasjonsleder Gisle Småge ved Sør-Øst politidistrikt opplyste tirsdag formiddag at de var på jakt etter en ung mann. Han skal ha hatt på seg en sort hettegenser, sort sekk og sort lue. Han stakk fra stedet til fots.

– Vi etterforsker saken for fullt og har satt inn store ressurser, sier Småge.

Overvåkingskamera

Politiet har sikret seg video fra et overvåkingskamera på stedet, og det bli gjort avhør av vitner.

Politiet ønsker tips fra vitner som kan ha sett gjerningspersonen dra fra stedet.

Artikkeltags