Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir dette mer og mer populært

Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGUNN: Katrine Bakke har gjort det. Petter Øygarden har også gjort det. De har vært hos byens fremste designer og spesialbestilt kreasjoner.

Katrine Bakke fikk mye oppmerksomhet for kjolen hun bar under fjorårets veldedighetsfest. Nå er det snart klart for ny fest til inntekt for Young Future i Ibsenhuset, og Bakke har igjen vært hos Mariette Røed Torjussen.

Ble lagt merke til

– Klart det er gøy å ha noe litt spesielt, og da er det også ekstra hyggelig å bli lagt merke til. Så, jeg vet ikke om jeg kan toppe det i år, men jeg kontaktet iallfall Mariette, hun er fantastisk, sier Bakke, og roser designeren for sin kreativitet.

Også flere menn

Mariette opplever at stadig flere menn også velger å få spesialdesignet seg antrekk.

– Ja, det er faktisk tilfelle at også menn har fått øynene opp for å pynte seg litt ekstra, og det er tydelig at de i større grad ønsker å skille seg mer ut. Det er kult, sier Mariette, som har fått mye oppmerksomhet i media den siste tiden.

– Vær ute i god tid

Designet hennes dukker stadig opp på tv og på kjendiser, og sist nå kunne et av hennes skjørt sees på Anne Lindmo på NRK.

– Skal du ha noe til en spesiell anledning, lønner det seg å være ut i god tid. Jeg har jo kolleksjonene mine, og det handler om å prioritere. Jeg syr gjerne til folk som kommer innom og vil ha noe unikt, men vær da gjerne ute i god tid, smiler designeren.