Katrine Bakke fikk mye oppmerksomhet for kjolen hun bar under fjorårets veldedighetsfest. Nå er det snart klart for ny fest til inntekt for Young Future i Ibsenhuset, og Bakke har igjen vært hos Mariette Røed Torjussen.

Ble lagt merke til

– Klart det er gøy å ha noe litt spesielt, og da er det også ekstra hyggelig å bli lagt merke til. Så, jeg vet ikke om jeg kan toppe det i år, men jeg kontaktet iallfall Mariette, hun er fantastisk, sier Bakke, og roser designeren for sin kreativitet.

Også flere menn

Mariette opplever at stadig flere menn også velger å få spesialdesignet seg antrekk.

– Ja, det er faktisk tilfelle at også menn har fått øynene opp for å pynte seg litt ekstra, og det er tydelig at de i større grad ønsker å skille seg mer ut. Det er kult, sier Mariette, som har fått mye oppmerksomhet i media den siste tiden.

– Vær ute i god tid

Designet hennes dukker stadig opp på tv og på kjendiser, og sist nå kunne et av hennes skjørt sees på Anne Lindmo på NRK.

– Skal du ha noe til en spesiell anledning, lønner det seg å være ut i god tid. Jeg har jo kolleksjonene mine, og det handler om å prioritere. Jeg syr gjerne til folk som kommer innom og vil ha noe unikt, men vær da gjerne ute i god tid, smiler designeren.