Truet seg inn i hus med pistol og øks - politiet jakter tre gjerningsmenn

Foto: Theo Aasland Valen

Foto: Theo Aasland Valen

Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGRUNN: Politiet jakter tre menn som onsdag morgen tok seg inn i et hus med pistol og øks.

DEL

Tre menn, bevæpnet med pistol og øks, truet seg onsdag morgen inn i et hus i Porsgrunn sentrum. De skal deretter ha truet personene som oppholdt seg på adressen.

Er du på stedet? Send bilde til nettvakt@ta.no eller på mms med kodeord tatips til 2005.

Politiets operasjonsleder opplyser at en person skal være skadet. Politiet fikk melding om hendelsen ved 05.53-tiden onsdag morgen.

STAKK FRA STEDET

- Gjerningsmennene har kjørt fra stedet i bil. Politi og ambulanse er på stedet og tar seg av den skadde, og avhører vitner, melder politiet ved 06.05-tiden.

Politiet opplyser at det var tre menn som kom inn i huset. De beskrives som utlendinger, og var mørke i huden. De hadde mørke klær, og hadde tildekket ansikt.

UKJENTE MENN

Operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Sør-Øst politidistrikt opplyser til TA at gjerningsmennene og de fornærmede ikke skal ha hatt kjennskap til hverandre før innbruddet. Fornærmede har opplyst til politiet at de aldri tidligere hadde sett mennene som brøt seg inn hos dem.

Det er derfor heller ikke kjent hvorfor mennene brøt seg inn på stedet.

IKKE KRITISK SKADET

Politiet har også vært i kontakt med vedkommende som ble skadet. Vedkommende skal ha fått et kutt da han ble slengt i veggen av gjerningsmennene. Han skal ikke være kritisk skadet, opplyser Aaltvedt.

- Politiet er på den aktuelle adressen med en hund, men siden personene stakk av i bil er det begrenset hva vi kan få ut av hundesøk i området, sier operasjonslederen.

Artikkeltags