Tok spektakulære brudebilder på toppen av fjellet

Artikkelen er over 3 år gammel

BAMBLE/TROMSØ: Bamblemannen og kona gikk 900 meter til fjells for å få det perfekte bildet.

DEL

Lørdag 9. juli giftet Bamblemannen Erik Gjømle og Marit Therese Rognmo seg i domkirka i Tromsø.

Da brudebildene skulle tas, falt valget på toppen av Vasstinden i Tromsø, 900 meter over havet. Det er avisa iTromsø som først omtalte saken.

Brudekjole, dress og fotoutstyr var med på slep.

– Vi er begge veldig glad i fjellturer, både på sommer- og vinterstid. Vi har vært flere ganger på Vasstinden og det var en veldig fin tur opp. Det var nok verre for venninna mi som måtte bære kjolen og fotografen (Stan Serdjukov) som måtte drasse med seg alt fotoutstyret, sier Marit Therese Rognmo til avisa.

Foto:

Men slitet var verdt det, for bildet som foreviget dagen.

– Vi er veldig fornøyd med sluttproduktet. Jeg vet ikke om andre brudepar som har tatt bilde på fjellet så høyt oppe før, sier den nygifte kvinnen.

– Beste bildene jeg har tatt

Det var fotograf Stan Sedjukov som tok de flotte bildene. Han ble selv svært fornøyd med resultatet, og syntes det var verdt den ekstra jobben med å dra med fotoutstyr på fjelltur.

– Det var som jeg sa til brudeparet, det er den desidert tyngste arbeidsdagen jeg har hatt noensinne. Men det var definitivt verdt det, sier Serdjukov og legger til.

– Det er ett av de beste brudebildene jeg noensinne har tatt, og jeg har tatt noen sinnssykt bra brudebilder før, det er jo det jeg er kjent for, sier Serdjukov.

Den erfarne fotografen tar bilder over hele landet, og har allerede fått flere tilbud om nye brudeoppdrag på fjellet.

Artikkeltags