Savnet kvinne (64) fortsatt ikke funnet - fortsetter søket i dag

Artikkelen er over 1 år gammel

PORSGRUNN: Det ble mandag ettermiddag iverksatt en leteaksjon i Porsgrunn sentrum etter en 64 år gammel dement kvinne. Ifølge siste oppdatering ble hun observert mandag formiddag.

DEL

SISTE: Tirsdag morgen opplyser operasjonsleder Jannicke Dystland ved Sør-Øst politidistrikt at kvinnen fortsatt ikke har kommet til rette. Søket vil tas opp igjen i morgentimene. Dystland sier de vil ta utgangspunkt i kvinnens bopel og stedet der hun sist ble observert. Det vil også jobbes med å komme i kontakt med eventuelle observasjoner som er gjort i etterkant av observasjonen mandag formiddag.

Siste kontakt med kvinnen var lørdag ettermiddag, opplyste politiet mandag ettermiddag, men i kveld kom det ny informasjon om at 64-åringen er blitt observert tidligere i dag, i området der hun bor.

– Kvinnen bor i egen bolig. Da hjemmetjenesten var der lørdag og søndag var hun ikke hjemme, fortalte operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt rundt klokka 14.30 mandag.

Heller ikke da politiet oppsøkte adressen mandag ettermiddag var hun hjemme, og derfor ble det iverksatt en leteaksjon.

Politiet valgte deretter å gå ut med et bilde av kvinnen i samråd med familien.

I de første timene av leteaksjonen var det politipatruljer som gjennomførte søk i Porsgrunn sentrum, men letingen er nå trappet opp. Politiet kalte mandag kveld inn frivillige mannskaper for å søke etter savnede i området rundt hjemmet hennes. 15 mannskaper fra Røde Kors i Skien, Porsgrunn og Bamble bistår i søket som foregår ved Osebro.

En som kjenner kvinnen observerte henne i dag rundt klokka 11.00, i gaten hvor hun bor.

Når det gjelder de frivillige letemannskapene så vil det forekomme at de må gå inn i hager i et område på Osebakken, opplyser politiet.

Den savnede er liten og slank med grått hår. Hun var trolig iført lys bluse, lys olabukse og lyse joggesko. Politiet ber alle som har opplysninger i saken om å ta kontakt på 02800.

Artikkeltags