Mann i 70-årene knivstukket i Porsgrunn

Politiet har sperret av et stort område av Teknikergata.

Politiet har sperret av et stort område av Teknikergata. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

PORSGRUNN: En eldre mann er tatt hånd om etter at han ble stukket med kniv på Osebakken i kveld.

DEL

Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, men han var ved bevissthet etter hendelsen, sier jourhavende i Sørøst politidistrikt, politiadvokat Cecilie Svorstøl.

Politiet vet foreløpig ikke så mye om hendelsen, og gjerningspersonen(e) er ikke pågrepet, men politiet jobber med å sikre åstedet og gjøre undersøkelser i området.

Det ble kjørt utrykning til Teknikergata på Osebakken der knivangrepet fant sted, og vitner forteller til TA om sperrebånd som ble satt opp i området like ved Osebakken motorservice. Politiet la presenninger på bakken, over det som muligens var åstedet. Knivstikkingen skjedde utendørs.

Flere politibiler og ambulanse rykket ut.

Politiadvokaten kan foreløpig ikke svare på om mannen kan ha vært utsatt for et ran eller ransforsøk. Han er kjørt til sykehuset i Skien der han blir tatt hånd om av helsepersonell. Det vil bli gjennomført avhør av fornærmede så raskt det lar seg gjøre.

- Vi vil gjerne høre fra vitner som har kjørt forbi eller vært i dette området i tidsrommet mellom klokka 20.00 og 20.35, sier Cecilie Svorstøl.

Informasjon kan gis til politiet på telefonnummer 02800.

TA kommer tilbake med mer.

Artikkeltags