Gå til sidens hovedinnhold

Stakk mannen flere ganger med kniv - nå er 26-åringen siktet

Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGRUNN: En mann fra Porsgrunn er nå siktet for grov kroppsskade med kniv etter å ha knivstukket en annen mann torsdag kveld.

Det kan etterforskingsleder Anette Fuglaas ved Grenland politistasjon fortelle TA fredag.

– Det er gjort beslag i saken og mannen er derfor nå siktet for grov kroppsskade med kniv.

Væpnet aksjon

Det var sent torsdag kveld at politiet fikk melding om en voldsepisode i en leilighet i Kløverveien på Stridsklev.

Det skal ha vært fornærmede som selv kontaktet politiet klokken 21.18 torsdag kveld.

Politiet igangsatte en væpnet aksjon, noe som resulterte i at gjerningspersonen ble pågrepet. Han ble deretter sendt til sykehus med skader i et av beina. Disse skadene skal ifølge politiet ikke ha vært påført av kniv.

– Vi foretok et kort avhør av både fornærmede og gjerningsmannen på stedet, men har ikke verifisert forklaringene opp mot hverandre og kan på nåværende tidspunkt ikke gå nærmere inn på hendelsesforløpet.

Den siktede, som politiet for øvrig hadde kjennskap til fra før, vil i løpet av fredagen bli avhørt, og det er i skrivende stund ikke kjent om 26-åringen blir satt i arrest for hendelsen.

Ikke kritisk skadd

Torsdag kveld gikk politiet ut med melding om at fornærmede var knivstukket flere ganger, noe som resulterte i punktert lunge.

Mannen ble sendt til Ullevål.

Fredag kan Fuglaas fortelle at det går forholdsvis bra med 27-åringen.

– Jeg har i ettermiddag fått tilbakemelding fra sykehuset at tilstanden ikke var så alvorlig som først antatt. Han har fått knivskader, men er i form til å bli flyttet tilbake til Skien til vanlig sengepost. Han vil bli avhørt så fort det lar seg gjøre, avslutter etterforskingslederen.