Her blir det kaos i to uker

Jernbanegata i Porsgrunn holdes stengt den kommende tiden.

Jernbanegata i Porsgrunn holdes stengt den kommende tiden.

Artikkelen er over 4 år gammel

PORSGRUNN: Jernbanegata i Porsgrunn vil stenges en periode i tiden fremover på grunn av anleggsarbeid.

DEL

Vannledningen i Jernbanegata i Porsgrunn er i dårlig forfatning og skal skiftes ut. Dette medfører at deler av Jernbanegata vil bli stengt under den tiden anleggsarbeidet pågår.

Det melder Porsgrunn kommune.

OMKJØRINGER

Arbeidet starter i morgen, torsdag, og man regner med at det vil holdes gående til cirka uke 49.

Kommunen opplyser at omkjøring og ankomst for kjøretøy vil bli vil bli skiltet. Buss og taxi vil ha en omkjøringsvei via Sverdrupsgate-Stangsgate-Olavsgate. Gående og syklende vil kunne passere anleggsområdet, men blir samtidig bedt om å følge skilter og anvisninger som blir satt opp på stedet.

BER OM FORSTÅELSE

- Det blir noen ulemper som støy, støv og rystelser. Det blir også endret kjøremønster og ankomst mens anleggsarbeidet pågår. Vi ber om forståelse for dette, og vil gjøre vårt beste for at gjennomføringen skal gå greit for alle parter, opplyser leder for kommunalteknikk i Porsgrunn, Torbjørn Krogstad, i kommunens informasjonsmelding.

MISTER VANNET I NOEN TIMER

Arbeidet medfører også at vannet blir borte for noen få abonnenter når ledningene blir koblet sammen. Dette vil kun vare i noen få timer, og de berørte abonnentene vil bli varslet om dette på forhånd.

Selve arbeidet på vannledningen skal utføres ved å trekke en strømpe inn i den eksisterende vannledningen. Dette er i utgangspunktet en gravefri metode, men på grunn av dårlige kummer, må også to av disse skiftes ut, opplyser kommunen.

Artikkeltags