Politiet ber om tips etter flere innbrudd

Artikkelen er over 2 år gammel

PORSGRUNN: Både sent julaften kveld og om formiddagen på første juledag har politiet fått meldinger om innbrudd i Porsgrunn.

DEL

Det ene innbruddet skjedde på Osebakken i Porsgrunn, i løpet av søndag eller mandag. Innbruddstyvene hadde knust en rute, og stjålet sølvtøy og kontanter. Politiet har gjort undersøkelser på stedet i løpet av mandag formiddag.

- Vi vil gjerne ha informasjon om det er noen som har sett eller hørt noe, oppdaget noe uvanlig, sett fremmede biler eller lignende, sier operasjonsleder Lene Nordbø i Sør-øst politidistrikt.

Også søndag kveld måtte politiet rykke ut til en enebolig på Stridsklev i Porsgrunn etter melding om innbrudd. Familien som bor i huset var i juleselskap da innbruddet skjedde. Innbruddstyvene hadde blant annet fått med seg en del smykker. Politiet var på stedet søndag kveld for å se etter spor, og ber om tips også i denne saken.

Operasjonsleder Nordbø ber folk være litt ekstra på vakt, og være oppmerksomme på hva som skjer i eget nabolag. 

- Folk låser og lukker og gjør det de kan for å sikre huset sitt, men folk bryter seg inn likevel. Det best er å alliere seg med naboer, venner eller familie, slik at flere kan være oppmerksomme. Gi gjerne beskjed til naboer hvis man reiser bort, sier hun.

Artikkeltags