Endelig fikk de mat - ventet 21 timer i pizzakø

Jonathan Vik var først i køen, og etter 21 timer ble han belønnet med ett års gratis forbruk av pizza.

Jonathan Vik var først i køen, og etter 21 timer ble han belønnet med ett års gratis forbruk av pizza.

Artikkelen er over 5 år gammel

PORSGRUNN: Lørdag åpnet pizza-kjeden Dominos dørene i Porsgrunn. Noen pizza-elskere hadde ventet ekstra lenge.

DEL

Pizza går aldri av moten. Det var tydelig da Domino's åpnet dørene for første gang i Porsgrunn lørdag formiddag. Etter suksess i nabobyen Skine, ble det bestemt at det skulle satses videre på kjeden i Telemark, og i dag var det sultne porsgrunnsfolk som kunne få mettet sine mager.

VENTET I 21 TIMER

Får å skape litt ekstra blest rundt åpningen, ble det lovet at de 25 første i køen skulle få et års forbuk av pizza. De neste 50 ville få ti gratis pizza hver.

Det fikk folk til å komme seg opp av godstolen. Allerede ved 14-tiden fredag ettermiddag hadde de første benket seg ned foran pizza-restauranten. Da var det hele 21 timer igjen til åpning.

Les saken: Her skal de vente i 21 timer på pizza 

Helt først satt Jonathan Vik.

HADDE MED PC OG TV

- Ventingen har gått greit, og har sett mange rare folk. En i køen hadde med pc og tv, så vi fikk sett filmer og spilt litt, forteller Vik, og viser frem beviset på at han nå kan spise pizza gratis i et år.

- Vi har sovet to timer, og vi var slitne i natt, men det var verdt det. Sykt å tenke på at vi kan spise pizza i et år, men det frister ikke å spise nå. Vi fikk pizza hele kvelden, sier Vik som sto sammen med kameratene Olav Leth-Olsen og Edvard Wilczek.

Artikkeltags