Dette skjedde mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Politiet melder om flere hendelser i løpet av natt til lørdag.

DEL

Den første meldingen er fra Kongens gate i Skien, ved ettiden, natt til lørdag. Politiet dro til stedet etter å ha fått melding om en kranglete person.

En mann i 20-årene ble dermed bortvist fra stedet, uten å bli anmeldt. Men mannen brydde seg lite om at han hadde blitt bortvist.

– Han valgte å gå rundt kvartalet og tilbake til stedet han ble bortvis fra, opplyser operasjonsleder Truls Fjeld ved Sør-Øst politidistrikt.

Det resulterte i at mannen i 20-årene ble tatt med til politistasjonen på Myren, og måte tilbringe natten bak lås og slå.

– Han blir anmeldt for forholdet, opplyser Fjeld.

Fikk bank

Neste melding kom inn til politiets operasjonssentral 18 minutter senere. Da var det en patrulje i Seljord som måtte rykke ut, etter melding om at en mann i 30-årene hadde fått bank.

– Det var en eller flere gjerningsmenn på et utested. Han hadde fått en flenge og en kul ved øyet, sier operasjonslederen.

Mannen ble tilsett på legevakta. Politiet har fått tips på aktuelle personer og oppretter sak.

Det er ikke klart hva som var bakgrunnen for voldsepisoden.

Ruset og falske skilter

Et par minutter senere, nærmere bestemt klokken 01.20, stoppet en patrulje en bil i Porsgrunn som kjørte med falske skilter.

Det var en kvinne i 40-årene som kjørte bilen.

– Hun framsto ruset på annet enn alkohol og nødvendige prøver blir tatt. Hun hadde heller ikke gyldig førerkort, informerer Fjeld.

Kvinnen i 40-årene ble, ifølge politiet, anmeldt for flere forhold.

Pågrepet

Siste melding er fra klokken 02.39, natt til lørdag. En mann i 20-årene ble tatt av politiet etter å ha slått ned en person ved City kiosk i Skien sentrum.

– En annen person skal ha blitt skallet til. Mulig at det er to gjerningsmenn, forteller operasjonslederen.

Fornærmede ble kjørt til legevakt for kontroll. Det er ikke klart hva som var årsaken til dette.

Artikkeltags