Dette skjedde mens folk flest lå og sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Fyll, ruskjøring og innbrudd. Det har skjedd litt av hvert i Telemark i løpet av natten.

DEL

Klokken 23.45 får politiet melding om høy musikk. En patrulje reiser til Gamle Bjørntvedtveg i Skien, etter melding om høy musikk og berusede ungdommer på stedet. Det blir gitt advarsler og ungdommene blir bedt om å dempe seg.

I Fyresdal blir en mann siktet for siktet for kjøring under alkoholpåvirkning. I tillegg hadde han ikke gyldig førerkort. Mannen var i 20-årene.

Like over klokken 01 får politiet melding om bråk i Porsgrunn. En politipatrulje må bistå på Jimmys Restaurant, hvor en av gjestene er beruset og er utagerende. Mannen som lagde bråk var i 20-årene, og roet seg heller ikke ved politiets ankomst – han ble kjørt arrest. Mannen var hjemmehørende i Porsgrunn.

På Notodden kommer politiet over en mopedist som de mistenkte kjørte i ruspåvirket tilstand. Mannen forsøkte å unndra seg, kastet fra seg mopeden og løp i retning Skoland. Men mannen ble innhentet av patruljen, og kjørt helsevesenet for utvidet prøve. Mannen var lokal og i 20-årene. Dette skjedde i 02.30-tiden.

Klokken 04.30 pågriper en patruljen to godt vokse kjenninger etter at de gjorde innbrudd på en adresse i Skotfossvegen. Her ble det også gjort funn av narkotika på den mannlige parten. Begge ble kjørt i arrest.

Noe senere får politiet melding om en hendelse i Kongsbergveien på Notodden. Ved 05-tiden melder en person fra om at en nabo har kommet full hjem – kun iført truse og godt påseilet. Vedkommende skal ha vimset rundt i egen oppkjørsel. Patruljen til stedet i 05-tiden, og fikk geleidet han inn i eget hus.

Artikkeltags