Offentlig urinering, slåsskamp og ordensforstyrrelser

TELEMARK: Det har vært få hendelser for politiet i løpet av helgen.

DEL

Det bekrefter operasjonsleder Trond Egil Groth ved Sør-Øst politidistrikt overfor TA, søndag morgen.

– Det har vært stille netter i hele Sør-Øst i helgen, vi har ikke hatt noen store saker i Telemark, bekrefter operasjonslederen overfor TA.

Men noen hendelser har det likevel vært i løpet av natt til søndag.

– Veldig full

En veldig beruset kvinne ble ved ettiden stoppet utenfor Gimle pub i Skien. Den 53 år gamle kvinnen skal ha vært såpass beruset at politiet måtte ta hånd om henne.

– Hun var så beruset at hun ikke klarte å fortelle hvor hun bodde. Hun overnattet hos politiet og har sovet ut rusen, forteller Groth, søndag morgen.

Fyllekjøring på sjøen

Like før klokken halv fire, natt til søndag, ble en båtfører stoppet ved Gunnarsholmen i Kragerø. Ifølge politiet skal båtføreren ha vært påvirket av alkohol.

– Nødvendige prøver ble tatt av en mann i 40-åra, meddeler operasjonslederen.

Slåsskamp

I Notodden sentrum, ved 03.45-tiden var det flere personer som barket sammen etter å ha slengt noen gloser til hverandre.

– Det var fire stykker som var involvert og alle fire var beruset. En av dem fikk et kutt over øyet og ble behandlet av helsepersonell på stedet, sier operasjonslederen.

Politiet fikk avsluttet basketaket og dannet en oversikt over hva som hadde skjedd.

– Ingen ønsket å anmelde noen, men politiet har opprettet sak på kroppsskade og vil etterforske saken videre, forteller Groth.

Det er ikke klart hvorfor de fire personene havnet i slåsskamp.

Trafikkproblemer

Det oppsto trafikkproblemer da en midlertidig lysregulering veltet ved Årnes kafé på riksvei 36 i Gvarv.

Vegtrafikksentralen mottok flere meldinger om dette i natt, og fikk sendt av gårde en entreprenør for å få orden på problemet.

Stille og rolig

Operasjonssentralen oppsummerer helgen som meget stille og rolig, til tross for at to personer havnet i fyllearresten på Myren i Skien.

Artikkeltags