Hoksrud fortsetter som eldregeneral

Bård Hoksrud og Henning Yven

Bård Hoksrud og Henning Yven Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN: Bård Hoksrud skal fortsette i Stortingets helse- og omsorgskomite som fraksjonsleder for Fremskrittspartiet. Han fortsetter dermed også som partiets eldregeneral.

DEL

– Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten fra partiet. Helse- og eldreomsorg står mitt hjerte nært, så jeg ser fram til å jobbe med dette også de neste fire årene, sier Bård Hoksrud til TA.

Han har de siste årene vært i samme komite, dit han kom etter at han gikk av som statssekretær i Samferdselsdepartementet.

Og selv om han skal være Frp's frontmann vil han også ha fokus på saker fra Telemark.

– Ikke minst vil styrking av helsetilbudet i Telemark og en styrking av Sykehuset Telemark være en viktig sak for meg i årene som kommer.

Til samferdsel

Det er nå også klart hvor Høyres stortingsrepresentant Solveig Sundbø Abrahamsen skal jobbe de kommende fire år, hun har fått plass i transport- og kommunikasjonskomiteen. Noe hun selv også tidligere har gitt uttrykk for at hun kunne ønske seg. Det betyr at det så langt er telemarkinger spredd i forskjellige komiteer.

Geir får det travelt

En som helt sikkert kommer til å få det travelt i de fire årene som kommer, er Geir Jørgen Bekkevold. Han opplyser til TA at han skal fortsette i familie- og kulturkomiteen. Der blant annet mediepolitikk vil være aktuelt, det samme med kirke og livssynspolitikk.

– Jeg er også valgt som innpisker, jeg sitter i Stortingets fullmaktskomite samt en rekke andre verv, så jeg får nok å gjøre, sier Bekkevold.

Komiteleder

Fredag ble det også klart at Lene Vågslid blir leder for justiskomiteen på Stortinget, den eneste komitelederen fra Telemark. Terje Lien Aasland skal være Arbeiderpartiets fraksjonsleder i næringskomiteen.

Artikkeltags