Tatt for knivtrusler, innbrudd og skadeverk

Politiet måtte nok en gang rykke ut til Odins gate i Skien i natt. Bildet er fra en tidligere hendelse i samme gate.

Politiet måtte nok en gang rykke ut til Odins gate i Skien i natt. Bildet er fra en tidligere hendelse i samme gate. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En mann ble i natt pågrepet av politiet etter å ha truet med kniv ved en leilighet i Odins gate i Skien.

DEL

Det har vært mye fokus på forholdene ved de kommunale boligene i Odinsgate den senere tid. Natt til søndag måtte politiet igjen rykke ut til en av leilighetene i området.

Klokka 01.08 ble det meldt om en mann som truet en kvinne med kniv på stedet. Politiet pågrep mannen kort tid etter, og han ble tatt med til arresten.

Mannen, som er i 20-årene, blir også anmeldt for innbrudd og skadeverk. Politiet har tatt beslag i kniven.

Vold mot kvinne

Også i Skien sentrum har det vært en episode. Klokka 01.40 ble en beruset mann i 30-årene pågrepet i Kongens gate. Han blir anmeldt for vold mot en kvinne, og det skal ha vært flere vitner til hendelsen.

Også på Notodden oppsto det bråk i natt. En mann i 50-årene måtte bli med til arresten, mistenkt for å ha slått ned annen kar i eller ved Storgata.

Den skadde er bragt til sykehus, men skadeomfanget er ukjent.

Ruspåvirket i 167 km/t

I Porsgrunn klarte politiet å forhindre mer uvettig kjøring fra en bilist. Det var rundt midnatt at en mannlig bilfører i 40-årene ble stanset av UP på E18 ved Lanner. Farten ble målt til 167 kilometer i timen, og føreren var i tillegg ruspåvirket og han kjørte uten førerkort.

Artikkeltags